Talvitavarat

View as Grid List
Näytä per sivu

Masi kevytkola

Kuupan vetoisuus ja keveys sopii kaikenikäisille ja -kokoisille ja ERGO-aisa tekee työstä mukavampaa. Mainio kola myös pienille pihoille ja esimerkiksi seniorikolaajille, kun lumikuormasta ei tule liian painava. Kotimainen laatutuote ergonomisella työntöaisalla. Lämpömuovattu UV-suojattu kuuppa on luistavaa ja pakkasenkestävää HDPE-muovia ja sen vetoisuus sopii kaikenikäisille ja -kokoisille käyttäjille. Työntöaisan läpimitta 22 mm. Kärkivahvike 1,5 mm terästä. Työleveys 72 cm.
€55,00

Masi Nova Max

Suomalaista designia parhaimmillaan: ketterä kola, jota on näppärä hallita ja helppo kantaa. Tehty kestämään kovaa käsittelyä ja pakkasta. Paksu, ergonomisesti taivutettu työntöaisa mahdollistaa hyvän työasennon. Tilava ja hyvin liukuva kuuppa sekä teräksinen kärkivahvike helpottavat kolaamista myös suojalumella. Työleveys 77 cm.
€65,00

Masi Polar Allround AL

Kotimainen, tilava ja jämäkkä kuuppalapio. Uusi lämpimämpi ja pitävämpi TPV-gripillä varusteltu alumiinivarsi. Kuuppa ja ponsi PP- muovia. Kärkivahvike alumiinia. Kokonaispituus 130 cm, paino 1,3 kg.
€29,00

Masi Polar 55 AL lumentyönnin

Kotimainen, jämäkkä ja tilava pitkävartinen lumentyönnin, jolla lumi saa kyytiä. Irrottaa ja kerää lunta ja on hyvä lumikolahommien viimeistelijä. Nyt varressa uusi entistä pitävämpi ja lämpimämpi TPV-grippi. Pitkästä litteänsoikeasta alumiinivarresta saa hyvän työasennon ja otteen. Kärjessä alumiinivahvike. Kuuppa ja ponsi PP- muovia. Työleveys 55 cm, pituus 152 cm ja paino 1,55 kg
€35,00

Masi Swing lumilasta

Lumilasta on kevyt käyttää, sillä pyyhkäistään kevyet lumet nopeasti pois. Lasta putsaa rappuset ja käytävät tehokkaasti. Sopii myös puutarhahommiin. Uusi, tehokkaampi ja tarkempi tapa puhdistaa lumet rappusilta, terasseilta ja käytäviltä. Sopii ammatti- ja kuluttajakäyttöön, yhdellä liikkeellä kerralla puhdasta. Toimii myös tasaustyökaluna kesäpuutarhan laatta- ja perustamistöissä. Suomalainen innovaatio, valmistettu Suomessa. Kansainvälisesti tuotesuojattu. Työleveys 45 cm.
€22,00